Talents of Future

Talents of Future

Dr. Fekete Bálint András

Dr Fekete Bálint András

Dr. Fekete Bálint András a Nemzeti Tehetség Programban egy agykutatással kapcsolatos témával vett részt.

Jelenleg a Czeizel Intézetben és a Semmelweis Egyetemen klinikai genetikusként és PhD hallgatóként tevékenykedik, de korábban a University of Southern Californián, az Imperial College Londonon és a Freiburgi Egyetemen is vett részt tanulmányutakon.

Jelenleg elsősorban a személyre szabott medicina, a szív- és érrendszer és tumorok genetikája, az egészségmegőrzés és -fejlesztés, és az anti-aging érdekli. Reméli, hogy segíteni tudja az orvostudomány fejlődését ezeken a területeken.

Elmondása szerint hálás a Nemzeti Tehetség Programnak, hiszen a program sokat segített a tervei megvalósításában és sok inspiráló emberrel találkozhatott általa. Bízik benne, hogy ez a program a jövőben még inkább ki fog teljesedni, fejlődni, és minél több fiatalnak tud hozzá hasonlóan segíteni.

Előadásai:

19szep10:45 am11:30 amAlumni tehetségutak (panel beszélgetés)Fekete Bálint András / NFTÖ ösztöndíjas kutató, Juhász Péter / COACH Elnök, Nyitrai Levente / British Embassy Budapest – LSE Alumni Association elnöke – Foreign Policy Attaché of the British Embassy Budapest, Gidófalvy Elemér / HABA elnök10:45 am – 11:30 am

X