Talents of Future

Talents of Future

Fazekas Máté

Fazekas Máté

Fazekas Máté a British Telecommunications Régiós Szolgáltató Központjának kommunikációs és vállalati kapcsolatokért felelős vezetője.

Tanulmányait a Kodolányi János Főiskolán végezte angol, valamint PR-kommunikáció szakokon. Szakmai karrierjét az IBM nemzetközi szolgáltatóközpontjában kezdte, ahol kommunikációs szakemberként, majd a közép-kelet-európai szolgáltató központok kommunikációs vezetőjeként látta el feladatait.

2015 áprilisában csatlakozott a Nemzeti Befektetési Ügynökség csapatához, ahol a kommunikációs és protokoll főosztályvezetői posztot töltötte be közel másfél éven keresztül.

2016 szeptemberében kezdte meg jelenlegi munkáját a BT-nél, ahol a munkáltatói márka ismertségének növelésén, valamint pozicionálásán dolgozik, feladatai közé tartozik még a külső- és belső kommunikáció, HR marketing és a vállalati kapcsolatok kezelése is.

Előadásai:

18szep12:00 pm12:30 pmJövő készségei – Tehetség a technológia és a munkaerőpiac vonatkozásában (Panel beszélgetés)Olivia Exton / Startup Campus, Fazekas Máté / BT, Head of Employer Branding, Halasi Stefán / Hr Igazgató, Oracle12:00 pm – 12:30 pm

X