Talents of Future

Talents of Future

Halasi Stefán

Halasi Stefán

Halasi Stefán idén nyáron csatlakozott az Oracle magyarországi csapatához, ahol HR vezetőként felelős a lokális humánpolitikai strátégia megvalósításáert.

Karrierpályája nagyrészét az IT és Telekom szektor jelentős nemzetközi vállalatainál töltötte. Ugyan 2003-ban a CV-Online toborzási portál értékesítő munkatársaként kezdte a tevékenységét, de 2004-től már az IBM-nél folytatta – először toborzási szakértőként, később pedig az IT outsourcing üzletág magyarországi HR képviselője lett.

2008 és 2013 között a Vodafone üzleti tevékenységét támogatta HR business partnerként a cég budapesti, illetve 2010 és 2011 között amszterdami irodájából, ahol elsősorban szervezetfejlesztési projektek tervezésével és kivitelezésével foglalkozott.

2014-ben a Unisys Global Services magyarországi HR igazgatója lett. Itt főként a vállalat toborzási és növekedési stratégiáját segítette megvalósítani, emellett egy 10 országot támogató európai HR szolgáltató központot is létrehozott Budapesten.

Stefán a tanulmányait 2002-ben fejezte be Budapesten a Nemzetközi Üzleti Főiskolán, illetve annak angliai társegyetemén az Oxford Brookes University-n.

Előadásai:

18szep12:00 pm12:30 pmJövő készségei – Tehetség a technológia és a munkaerőpiac vonatkozásában (Panel beszélgetés)Olivia Exton / Startup Campus, Fazekas Máté / BT, Head of Employer Branding, Halasi Stefán / Hr Igazgató, Oracle12:00 pm – 12:30 pm

X