Talents of Future

Talents of Future

Jane Hattatt

Jane Hattatt

Jane Hattatt a Leeds Egyetemen végzett gépészmérnöki szakon summa cum laude minősítéssel. Ezt követően karrierjét az Egyesült Királyság általános iskoláiban tanított, és számos felelősségteljes poszton számos izgalmas kihívást tapasztaltam.

Először matematika és fizika tanárként Coventryben, majd Berkshire-ben a matematika vezetője, a hatodik osztály vezetője, majd a Hampshire-i igazgatóhelyettes, egy kétezer tanulóból álló iskola, aminek eredményeként kineveztem egy középiskola legfiatalabb igazgatójává Birmingham.

19 év alatt az iskola óriási fejlesztéseket hajtott végre, és 2003-ban az Egyesült Királyság bajnokságának élén áll a hozzáadott érték elérése érdekében. 2006-ban egy Ofsted-ellenőrzés minden kategóriában „kiemelkedőnek” találta az iskolát. Ennek eredményeként kineveztek az oktatás nemzeti vezetőjévé, az Egyesült Királyság minden iskolájának színvonalának emelésére irányuló kezdeményezéssé.

2000-ben férjemmel, Lance-szel először látogattunk el Budapestre. Élvezzük, hogy sokféle művészeti eseményen, kulturális tevékenységen és oktatási kezdeményezésen veszünk részt ebben a legvarázslatosabb városban, amelyet ma otthonnak hívunk.

Jelenleg az „Iránytű-az Ön irányába” című új vállalkozás magas programirányítói vagyunk.

Előadásai:

18szep5:00 pm5:15 pmA tehetségek érvényesülése a művészetek világában. Betekintés külső szemszögből. (Előadás)Előadó: Jane Hattet5:00 pm – 5:15 pm

X