Talents of Future

Talents of Future

Madariné Ádám Györgyi

Madariné Ádám Györgyi

Madariné Ádám Györgyi 1994-ben, történelem-orosz szakos középiskolai tanárként végzett a szegedi József Attila Tudományegyetemen.

Pályakezdőként a kecskeméti Gáspár András Szakközépiskolában kezdett történelmet tanítani és azóta is a szakképzésben dolgozik. 2005-től igazgató-helyettesként vett részt az iskola vezetésében, és 2019 májusa óta a Kecskeméti Szakképzési Centrum szakmai főigazgató-helyetteseként tevékenykedik. Azt vallja, hogy az oktatásban akár vezetőként, akár tanárként, csak nyitottsággal, empátiával és a megújulásra való folyamatos törekvéssel lehet – érdemes – dolgozni.

Tanári, illetve vezetői pályáján a folyamatos szakmai megújulását nagymértékben elősegítette az oktatáshoz, neveléshez kapcsolódó képzéseken való részvétele. Vezetői tudását a közoktatási vezető szakvizsga majd a közoktatási mestervezető szakirányú képzés elvégzésével gyarapította.

Úgy hiszi, a szakképzésben részt venni izgalmas feladat; illetve, hogy a változások, megújítási törekvések vezetőként nagy kihívást jelentenek és egyben óriási lehetőséget is biztosítanak; ezért mindig nagy várakozással tekint az előtte álló feladatokra.

Előadásai:

19szep1:00 pm1:40 pmSzakképzési centrumok tehetséggondozása (panel beszélgetés)Dr. Suhajda Csilla Judit / Szakmai Vezető, Szakképzési Tehetségsegítő Tanács, Kecskemét, Halczman Szilvia / Neumann János Egyetem, Madariné Ádám Györgyi / Kecskeméti Szakképzési Centrum Szakmai főigazgató-helyettes, Szymczak Judit / Szolnoki Szakképzési Centrum1:00 pm – 1:40 pm

X