Talents of Future

Talents of Future

Ördög Ottilia

Ördög Ottilia

Ördög Ottilia több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik az angliai kulturális életben, zeneiparban, rendezvények szervezésében, interkulturális kapcsolatok ápolásában.

12 évig a Trafford Tanácsnál dolgozott mint kulturális vezető, rendezvény- és fesztiválszervező, stúdiómenedzser. A Gorse Hill Stúdióban munkája a különböző oktatási programok megszervezése, az Egyesült Királyság kultúráinak népszerűsítése, a diverzitás “ünneplése” volt.

2015-2016-ban elnyerte a nívós Clore Kulturális Vezető Ösztöndíjat (Clore Cultural Leadership) és mint Clore Fellow magas színvonalú kulturális vezetői képzéseken vett részt világszerte, Manchestertől Londonig, Edinburgh-tól New Yorkig, hogy felépítse a Beat Bazaar egyesületet.

A Beat Bazaar Projects egy nonprofit kreatív egyesület, amely magas színvonalú projekteket, oktatási és tehetségfejlesztési programokat, képzéseket, multikulturális eseményeket és nemzetközi kreatív kollaborációkat hoz létre.

A nagysikerű manchesteri Góbéfestet is a Beat Bazaar Projects rendezi. Ottilia több magyar kulturális eseményt is szervezett: kiállításokat, zenei és kultúrprojekteket, összehozván angol es magyar művészeket, zenészeket. Több ismert céggel is dolgozott különböző zenei, kreatív és média projekteken, mint például a BBC Radio, Factory Records, In the City festival, Sound City Festival, Unity Radio, Manchester Caribbean Carnival, Trafford MBC Council, Gorse Hill Studios, Rapture TV, Local Life Television, és NTL.

Előadásai:

18szep2:00 pm2:50 pmHumánum a tehetséggondozásban: a művészetek szerepe (panel beszélgetés)Ördög Ottilia, Novák Péter, Vági Eszter2:00 pm – 2:50 pm

X