Talents of Future

Talents of Future

Péter Dávid

Péter Dávid

Péter Dávid minden eddigi tapasztalata egy irányba mutat, ami legfőbb céljává is vált.

Egyrészt minél több középiskolás fiatalt szeretne támogatni céljai elérésében, legyen az a továbbtanulás vagy éppen a későbbi karrier és abban, hogy felelősségteljes felnőttekké váljanak.

Másrészt szeretné, ha egyre több szó esne az iskola világáról, mint munkahelyről, hiszen a tehetséggondozásnak ez is szerves része.

Közel tíz évet tanított angolt és történelmet a budapesti Eötvös József Gimnáziumban. Volt osztályfőnök, szervezte az iskola nemzetközi kapcsolatait, és egy történelem érettségire felkészítő TV műsort is vezetett két éven keresztül.

Ezután másfél évig a versenyszférában dolgozott, ahol egy nemzetközi cég munkáltatói márkáját építette. Ekkor teljesen egyértelművé vált számára, hogy a fenntarthatóság nem valami plusz, hanem alapvető elvárás a jövő munkavállalóinak részéről. Jelenleg a Compass szakmai vezetőjeként tevékenykedik.

Előadásai:

19szep2:00 pm2:40 pmFenntartható fejlődés a tehetséges tanulók oktatása által (panel beszélgetés)dr. Halbritter András / Iskolakertekért Alapítvány, Péter Dávid / Compass, Baráth Barna / Real School Budapest2:00 pm – 2:40 pm

X